BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Körfez’de başarı ödüllendirildi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, yıl boyunca karate branşında derece elde eden sporcularla bir araya geldi 

14 Ağustos 2023 20:44
Körfez’de başarı ödüllendirildi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, yıl boyunca karate branşında derece elde eden sporcularla bir araya geldi. Tütünçiftlik Nazende’de gerçekleştirilen buluşmaya Başkan Şener Söğüt dışında Başkan Yardımcısı Osman Yurt, birim müdürleri ve Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü’nün yöneticileri katıldı.

TESİS SAYIMIZI ARTTIRIYORUZ

Başarılı sporcularla sohbet eden ve tebrik eden Başkan Söğüt, “Kurmuş olduğumuz Spor Akademisi ile çalışmalarımızı ilçemizde yetenekli yavrularımıza daha düzenli ve programlı spor yapma imkanı sunarken, sporu ilçe geneline yayma hedefimizi de hızlı bir şekilde gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Bu kapsamda da spor tesislerimizi çoğaltıyoruz.
 
HEDİYE TAKDİM EDİLDİ

Spora ve sporcuya olan desteğimizi her daim sürdüreceğiz. Körfez Gençlerbirliği Kulübümüz çatısı altında Karate branşında derece alan sporcularımızla bir araya geldik. Her bir sporcumuzu tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi. Başkan Söğüt, Karate antrenörü Şaban Ağaya ve sporculara hediye takdim etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.