BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Derince’miz için hep birlikte çalışıyoruz

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, esnaf buluşmalarına Sırrıpaşa ve Yenikent mahallelerinde yaptığı toplantılar ile devam etti 

12 Ağustos 2023 09:02
Derince’miz için hep birlikte çalışıyoruz

ESNAF BULUŞMALARI

Gönül ve hizmet belediyeciliğini pekiştirerek ilçeye değer katan projelere imza atan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bir yandan da esnaf ve vatandaş buluşmalarını sürdürüyor. Projelerini ilçe halkı ile istişare ederek hayata geçiren Başkan Aygün, esnaf buluşmaları kapsamında iki ayrı programa daha iştirak etti.  İlk olarak Sırrıpaşa Mahallesi’nde yer alan Olgun Pasajı’nda bölge esnafı ile bir araya gelen Başkan Aygün’e bu ziyaretinde Sırrıpaşa Mahalle Muhtarı Hülya Yıldırım, Derince Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bekir Sargın ve belediye daire müdürleri eşlik etti. Sırrıpaşa Mahallesi’nde gerçekleşen programda esnafların görüş ve önerilerini dinleyen Başkan Aygün, Derince’de hizmete sunduğu ve yatırımı planlanan projeleri de detayları ile paylaştı.

İKİ AYRI TOPLANTI

Başkan Aygün, esnaf buluşmaları kapsamında ikinci programını Yenikent Mahallesi’nde yer alan Venüs İş Merkezi’nde yaptı. Derince Belediyesi Meclis Üyeleri Mustafa Morgül, Kenan Yalçın, Yenikent Mahalle Muhtarı Erol Küçük ve Derince Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bekir Sargın’ın da yer aldığı buluşmada esnaflarla projelerini paylaşan Başkan Aygün, “Gençlik Merkezlerinden spor komplekslerine, kentsel dönüşüm çalışmalarından tarımsal kalkınma hamlesine kadar bir çok projeyi bugüne dek ilçemize kazandırdık. Türkiye Yüzyılı vizyonuyla hedeflerimize emin adımlarla yürürken bundan sonra da hep birlikte çalışarak, altyapı ve üstyapısını yenilediğimiz Derince’mizi projelerimizle donatmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.