BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Söğüt’ün minik misafirleri

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Mimar Sinan Mahalle Muhtarı Aynur Şöhretli Yiğit ve mahallenin çocuklarını makamında ağırladı. Çocuklar sordu, Başkan Söğüt yanıtladı 

09 Ağustos 2023 05:50
Başkan Söğüt’ün minik misafirleri

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Mimar Sinan Mahalle Muhtarı Aynur Şöhretli Yiğit ve mahallenin çocuklarını makamında ağırladı. Minik misafirlerini kapıda karşılayan ve tek tek selamlayan Başkan Söğüt, onların isteklerini dinledi ve onlar için yapılan çalışmaları aktardı.

ÇOCUKLAR SORDU, BAŞKAN CEVAPLADI

Yerel yönetimlerin işleyişi ile ilgili çocuklara bilgiler veren Başkan Söğüt, “Sizlerle bir arada olmak, sizleri bu makamda ağırlamak beni mutlu etti. Bizler daha güzel bir Körfez için var gücümüzle çalışıyoruz. Sizlerin mutlu olması için de çok sayıda projeyi hayata geçirirken, çeşitli etkinlikler de düzenliyoruz.

BİLGİ EVİ VE AKADEMİ LİSE

Mimar Sinan Mahallesi’nde kısa sürede bir bilgi evi açıyoruz. Müjdesini de vereyim Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte Akademi Lise’de yapıyoruz. Kent Meydanı projesi kapsamında bir de kütüphanemiz olacak. Spor okullarımız yaz-kış hizmetinizde. 5 bin çocuğumuz eğitim alıyor.

“SİZLER MUTLU OLUN YETER”

Sizlerin mutlu olması, bizleri fazlasıyla mutlu ediyor. O yüzden önceliğimiz çocuklarımız” dedi. Başkan Söğüt’ün ardından çocuklar hem merak ettikleri soruları sordular hem de olmasını istedikleri projeleri anlattılar. Çocuklarla birlikte hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Söğüt, küçük de birer hediye takdim etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.