BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Aygün, gençlerle buluştu

Başkan Aygün, Derince Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Wersdown Software & Entertainment yazılım ekibi öğrencileri ile bir araya geldi 

09 Ağustos 2023 16:40
Başkan Aygün, gençlerle buluştu

YAZILIM EKİBİ ÖĞRENCİLERİ

Projelerinde çocuklar ve gençlere daima özel önem veren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bu kez Derince Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Wersdown Software & Entertainment yazılım ekibi öğrencileri ile bir araya geldi. Yelken Kafe Toplantı Salonu’nda gerçekleşen program Okul Müdürü Beyhan Hayat Kaçar, ekip sözcüsü Mehmet Emir Bozat, öğrenciler Yusuf Ömer Öztürk, Muhammet Emir Öztürk, Selim Efe Sarıtaş, Gültekin Göksügüzel, İbrahim İnal, Kerim Aslan, Hakkıcan Aksal ve Orkun Kiremitçioğlu’nun katılımıyla gerçekleşti. 

GENÇLİK ODAKLI PROJELER

Derince Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesinde yapılan çalışmaların değerlendirildiği toplantıda konuklarına teşekkür eden Başkan Aygün, “Derince Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Wersdown Software & Entertainment yazılım ekibi öğrencileri ile düzenlediğimiz kahvaltı programında bir araya geldik. İha ve Siha hakkındaki proje ve çalışmalarını bizimle paylaşan sevgili öğrencilerimizi ve kıymetli öğretmenlerini tebrik ediyorum” dedi. Toplantıda ayrıca Derince Belediyesi tarafından hayata geçirilen gençlik merkezleri ve spor tesisleri ile ilgili görüş alışverişi gerçekleşirken, bundan sonraki süreçte yapılacak çalışmalar da değerlendirildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.