BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Söğüt’ten İbrahim Bulut’a ziyaret

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, TRT İstanbul Bölge Müdürlüğü görevine getirilen İbrahim Bulut’u ziyaret ederek hayırlı olması temennisinde bulundu 

08 Ağustos 2023 10:02
Başkan Söğüt’ten İbrahim Bulut’a ziyaret

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Nisan ayında TRT İstanbul Bölge Müdürlüğü görevine getirilen İbrahim Bulut’u ziyaret etti. Başkan Söğüt ile birlikte ziyarette Belediye Başkan Yardımcısı Osman Yurt ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Bülent Gülal da yer aldı. TRT’nin Ulus’taki yerinde Bulut’u ziyaret eden Başkan Söğüt, görevinde başarılar diledi.

ZİYARET DOLAYISIYLA TEŞEKKÜR ETTİ

Başkan Söğüt, “TRT gibi önemli bir kurumda üstlendiğiniz görevi en iyi şekilde yapacağınıza inanıyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum” dedi. Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’e ve beraberindeki heyete ziyareti dolayısıyla teşekkür eden İbrahim Bulut da Başkan Söğüt’e TRT’nin nostalji radyosunu hediye etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.