BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Körfez Arama Kurtarma Ekibi’ne uygulamalı eğitim

Körfez Belediyesi’nde görevli gönüllü 28 personel ile kurulan Arama Kurtarma Ekibi, bir hafta süren eğitime tabi tutuldu. Son gün ise AFAD yetkilileri tarafından uygulamalı eğitim aldı 

04 Ağustos 2023 08:27
Körfez Arama Kurtarma Ekibi’ne uygulamalı eğitim

Körfez Belediyesi, olası bir afet anında gönüllü olarak arama-kurtarma çalışmalarına katılacak olan belediye personellerinden 28 kişilik bir ekip oluşturdu. Körfez Arama Kurtarma Ekibi bünyesinde oluşturun ekip, eğitimlere de başladı. Teorik eğitimlerin ardından ekip üyelerine AFAD yetkilileri tarafından uygulamalı eğitim de verildi.

28 GÖNÜLLÜ PERSONEL

Afetlerde karşılaşabilecekleri durumlar ve arama-kurtarma çalışmalarında kullanılacak teçhizatlarla ilgili bilgilerin verildiği eğitimler tamamlandı. Arama Kurtarma Ekibi’nde yer alan gönüllü personelin belirli aralıklarla eğitimleri sürdüreceği belirtildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.