BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Hürriyet, önce reddedip sonra geri adım atanlara seslendi

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, “Billboardlara reddedildi diye ne yazdıysak kabul etmek zorunda kaldılar. Ey gerçek kahraman billboard sen nelere kadirsin” dedi 

04 Ağustos 2023 05:47
Başkan Hürriyet, önce reddedip sonra geri adım atanlara seslendi

İzmit Belediyesinin kente hizmet etmesini her fırsatta engelleyen, Başkan Hürriyet’in bu engellemeleri billboardlarda tüm halka göstermesinden sonra geri adım atan Cumhur İttifakı meclis üyeleri, EYT’lilerin tazminatları için kullanılacak arazi satışında da aynı tutumu sergiledi. Başkan Hürriyet de sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada bu duruma değinerek, “Şimdiye kadar billboardlara reddedildi diye ne yazdıysak kabul etmek zorunda kaldılar. Ey gerçek kahraman billboard sen nelere kadirsin” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.