BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Körfezli Eymen üçüncü oldu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Yüzme Federasyonu ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nün katkıları ile düzenlenen Ulusal Açıksu Yüzme Yarışması’nda Körfezli Eymen üçüncü oldu 

01 Ağustos 2023 15:07
Körfezli Eymen üçüncü oldu

Hafta sonu “Körfezin iki yakası bir araya geliyor” sloganıyla Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Yüzme Federasyonu ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nün katkıları Gölcük ve Derince Belediyelerinin iş birliği ile düzenlenen Ulusal Açıksu Yüzme Yarışmasında Körfezli Eymen üçüncü oldu.

KENDİ KATEGORİSİNDE
;
2.650 metrelik parkuru Körfez Belediyesi Gençlerbirliği Spor Kulübü sporcusu Eymen Taha Turan 13-14 yaş kategorisinde üçüncü, genel klasmanda da beşinci olarak madalyanın ve para ödülünün sahibi oldu.Türkiye’nin 11 il ve 93 kulübünden 583 yüzücünün katıldığı yarışlarda Derince sahilinden İzmit Körfezi’ne giren sporcular Değirmendere Çınarlı sahilinde kıyıya çıktılar.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.