BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Hürriyet’in tahsis ettiği makam aracı şehit yakınları ve gazilerin hizmetinde

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet tarafından şehit aileleri ve gazilerimizin ihtiyaçlarına hızlı bir şekilde çözüm üretmek adına tahsis edilen makam aracı hizmet vermeyi sürdürüyor  

24 Temmuz 2023 12:53
Başkan Hürriyet’in tahsis ettiği makam aracı şehit yakınları ve gazilerin hizmetinde

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet tarafından şehit aileleri ve gazilerimizin ihtiyaçlarına hızlı bir şekilde çözüm üretmek adına tahsis edilen makam aracı aktif bir şekilde hizmet veriyor. Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde kurulan Şehit – Gazi birimi şehit ailelerinin ve gazilerimizin hastane randevularına ücretsiz bir şekilde ulaşımını sağlıyor. 

“TALEP OLUŞTURABİLİRSİNİZ”

İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü yetkilileri yaptıkları açıklamada, “Ücretsiz ulaşım hizmeti için değerli gazilerimiz ve şehit yakını ailelerimiz, sizlerde hizmetimizden yaralanmak isterseniz Müdürlüğümüzü arayarak 0262 318 00 00 Dahili: 4214-4216-4217-4218 arayarak talep oluşturabilirsiniz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.