BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Aygün istişarelerini sürdürüyor

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, S.S. 18 Nolu Derince Lojistik Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Dalma ve kooperatif üyelerini ziyaret etti 

22 Temmuz 2023 17:38
Başkan Aygün istişarelerini sürdürüyor

KOOPERATİF ZİYARETİ

Gönül belediyeciliğini hizmet belediyeciliği ile pekiştiren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bir yandan projeleri inşa ederken diğer taraftan kentin dinamikleri ile bir araya gelerek istişarelerini sürdürüyor. Bu kapsamda esnaf, vatandaş ve STK buluşmaları gerçekleştirerek projelerini paylaşan Başkan Aygün, son olarak Deniz Mahallesi’nde yer alan S.S. 18 Nolu Derince Lojistik Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Dalma ve kooperatif üyelerini ziyaret etti.

PROJELERİNİ PAYLAŞIYOR

Başkan Yardımcısı Kemal Bayraktar ve Derince Belediyesi Meclis Üyesi Nurhan Baytak ile birlikte gerçekleştirdiği ziyaretle ilgili değerlendirme yapan Başkan Aygün “S.S. 18 Nolu Derince Lojistik Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Dalma, yönetim kurulu üyeleri ve kıymetli esnaflarımızı ziyaret ederek ilçemizde hizmete sunduğumuz ve önümüzdeki süreçte yapacağımız projelerimizle alakalı istişarede bulunduk. Derince’mize değer katan projelere halkımızla hep birlikte imza atıyoruz” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.