BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Hürriyet: AKP'lilerin tuz hikayesi koca bir yalan çıktı

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet AKP'li meclis üyelerinin 'Pahalıya tuz aldınız' ithamlarına yönelik yaptığı paylaşımda 'Bizim tuz aldığımız firmadan kendi belediyelerinin daha pahalıya tuz aldığını ifade etti  

20 Temmuz 2023 09:29
Hürriyet: AKP'lilerin tuz hikayesi koca bir yalan çıktı

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet AKP'li meclis üyelerinin 'Pahalıya tuz aldınız' ithamlarına yönelik sosyal medyadan açıklamalarda bulundu. Başkan Hürriyet 'Bir Tuz Hikayesi' başlığıyla yaptığı paylaşımında, "AKP'li meclis üyeleri 1 yıl boyunca pahalıya tuz aldınız deyip durdular. Sürekli basın toplantısı düzenlediler. Çok yoruldular. Size süre veriyoruz açıklayın dediler. Ve bu firma sizin yandaşınız dediler. 

PEKİ NE OLDU? KOCAMAN BİR YALAN ÇIKTI

Bir de ne görelim; Aynı tarihlerde bizim tuz alım ihalemizi kazanan aynı firmadan kendi belediyelerinin daha pahalıya tuz aldığı ortaya çıktı. Üstelik biz 2500 ton tuz almışız Akp'li belediye 7500 ton almış yani bizden 3 katı fazla tonajda. Oysa ki alınan miktar arttıkça birim fiyatı düşmesi gerekirken daha da pahalıya gelmiş. Ve tüm bu gerçekler belegeleri ile ortaya çıktı . Peki bizden daha pahalıya tuz alan üstelik aynı firmadan alan belediyelerinize sözünüz olacak mı? Ve bu firma şimdi kimin yandaşı oluyor...??? Cevap gelir mi? Tabiki gelmeyecek...

"ALLAH'A HAVALE EDİYORUZ"

Yakında açıklayacağımız belgelere karşı bakalım cevap verecek misiniz diye sormuştuk. Onu da bekleyip göreceğiz.Camiye ayakkabı ile girdiniz yalanı ve daha nice yalanlar gibi bize karşı yalanın siyasetini yapıyorlar. Ellerinde belge olmadan üstelik. Biz belgeleri ile iddiaları çürütüyoruz ama ufacık bir özür bile duyamıyoruz. Ne diyelim. Allah'a havale ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.