BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Söğüt canlarla buluştu, iftar yaptı

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Hacı Bektaş-ı Veli Anadolu Kültür Vakfı Körfez Cemevi’nde Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ile birlikte Muharrem orucu açma lokmasına katıldı 

20 Temmuz 2023 17:05
Başkan Söğüt canlarla buluştu, iftar yaptı

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Hacı Bektaş-ı Veli Anadolu Kültür Vakfı Körfez Cemevi’nde Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ile birlikte Muharrem orucu açma lokmasına katıldı. Başkan Söğüt, Körfez Cemevi Dedelerinden Kekil Yıldız’ın yaptığı dua sonrasında iftarların açılması, yemeklerin yenilmesinin ardından cemevindeki vatandaşlarla sohbet etti.

MANEVİ HUZURUNU YAŞIYORUZ

Cemevi’ndeki vatandaşlarla sohbet eden Başkan Şener Söğüt, “Hoşgörünün, sevginin, kardeşliğin ve bereketin simgesi olan Aşure Günü’nün ilahi feyzini de içerisinde barındıran Muharrem ayına kavuşmanın manevi huzuru içerisindeyiz. Bugün de sizlerle birlikte Muharrem orucu açma lokmasındayız” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.