BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Derince’de dekoratif aydınlatma çalışmaları

Derince’de devam eden dekoratif aydınlatma çalışmaları ile Ertuğrul Gazi Bulvarı’nın ikinci etabı da tamamlanarak ışıl ışıl bir görünüme kavuştu 

18 Temmuz 2023 14:53
Derince’de dekoratif aydınlatma çalışmaları

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün yönetiminde projelerin bir bir hayata geçtiği ilçede kent estetiğine değer katan çalışmalara da imza atılıyor. Bu kapsamda ilçe genelinde yapılan dekoratif aydınlatma düzenlemeleri Derince’ye artı değer katmaya devam ediyor. Derince Belediyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin ilçede yaptıkları son dekoratif aydınlatma çalışmaları ise Fatih Sultan Mahallesi Ertuğrul Gazi Bulvarı’nın ikinci etabında oldu. İlçenin adeta siluetini değiştiren dekoratif aydınlatma çalışmaları aynı zamanda yapıldığı bölgelerdeki ticari hareketliliği de arttırarak, esnaf ve vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanıyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.