BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Büyükşehir Sağlık Sosyal İşler Dairesinin İşyeri Temsilcisi Aytekin Uzun oldu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık Sosyal İşler Daire Başkanlığında yapılan Sendika Temsilciliği seçimini samimi ve mütevazi yapısıyla sevilen de bir isim olan mevcut temsilci Aytekin Uzun bir kez daha fark atarak kazandı. 

16 Temmuz 2023 12:56
Büyükşehir Sağlık Sosyal İşler Dairesinin İşyeri Temsilcisi Aytekin Uzun oldu

Sağlık Sosyal İşler Dairesi Başkanlığında Görevli Makine Mühendisi olan Aytekin Uzun, diğer iki adayın toplamından daha fazla oy alarak Sendika Temsilcisi oldu.

Üyelere teşekkür eden Aytekin Uzun çalışmalarını hız kesmeden sürdüreceğini, teveccüh gösteren üyelerin güvenine layık olmak için; canla başla çalışmaya devam edeceğini belirtti.

Bem Birsen Sendikası Temsilcisi olan Aytekin Uzun üyelerin dert ve sıkıntılarını hukuki ve yasal haklarını bilgilendirme konusunda, sıkıntılarını yönetime bildirme ve çözüm yolları konusunda yardımcı olmaya üzen göstermesi ile biliniyor. Aynı zamanda Sosyolog ve Teknik öğretmen olan Aytekin Uzun’un kamu yönetimi mezunu da olduğu kaydedildi.

Sendika İş Yeri Temsilciği seçiminde sandığa giden 191 kişiden 100’nün oyunu Aytekin Uzun’un aldığı, diğer adaylarında 54 ve 36 oyda kaldıkları öğrenildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.