BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Sedaş ekipleri Eşme’de ağaç katliamı yaptı

Sedaş ekipleri elektrik tellerine temas etme ihtimali nedeniyle ağaçların dallarını buduyor, lakin Eşme’de kimseye haber vermeden pek çok meyve ağacı kökünden kesildi. 

15 Temmuz 2023 20:26
Sedaş ekipleri Eşme’de ağaç katliamı yaptı

Sedaş’ın muhtemelen müteahhide verdiği bu işlem katliama dönüştü. Eşme Topağaç mevkiinde meyve ağaçları olan İlker Anıl bakım yapmak için tarlasına gittiğinde şok oldu.

Zira haber bile verilmeden pek çok ağaç kökünden kesilmişti. İlker Anıl doğal olarak bu duruma sert sözlerle tepki gösterdi ve konunun yargıya taşınması da bekleniyor.

İlker Anıl ağaç katliamı ile ilgili şöyle konuştu: 

Kesilen ağaçların elektrik telleri ile hiçbir ilgisi yok. Zira ne kadar büyüseler de boylarının tellere kadar uzama imkanı yok. Şu zulme bakın. Daha önce biz birkaç gün önceden haber verilirdi, biz birkaç metre ucundan keserdik. Hiç bize söylemeden 20 yıllık ağaçları baskın yaparcasına bize haber vermeden, acımadan katliam yapar gibi kesmişler. 

Bir ağacın nasıl yetiştiğini bilmeyen, doğaya insana saygısı olmayan kişiler bunlar. Kendileri ekmiş gibi kesmişler vicdansızlar. Tel nerede, ağaçlar nerede babasının malları gibi burada meyve ağaçlarını katliam yapmışlar. Kimse üretmesin, yetiştirmesin istiyorlar.
 
 Bir ağaçtan 12 bin TL hasat alıyorduk. Maddiyatı bir kenara bırakın, manevi olarak içimiz kan ağlıyor. Bir ağacın yetişmesi ve meyve vermesinin nasıl bir emek ve zaman istediğinden haberleri yok. Bizim mücadelemiz doğamıza, geleceğimize sahip çıkmak için. Yetkilileri göreve davet ediyoruz. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.