BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Hürriyet, çöp konusundaki bilinçli kötülüğe dikkat çekti

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, bilinçli şekilde çöp konteynerlerinin yanına bırakılan mobilyaların yine bilinçli bir şekilde fotoğraflanarak haber yaptırılmasını eleştirerek, “Onlar çöp değil diye defalarca söyledik, paylaşımlar yaptık, afişler astık, mesajlar çektik ama nafile. Organize işler, organize kötülük...” dedi 

12 Temmuz 2023 07:39
Başkan Hürriyet, çöp konusundaki bilinçli kötülüğe dikkat çekti

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, çöp konteynerlerinin yanına bilinçli şekilde bırakılan mobilyaların yine bilinçli bir şekilde fotoğraflanıp haber yapıldığını ifade etti. “Ot siyaseti bitti şimdi çöp siyaseti başladı” diyen Başkan Hürriyet, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: Arayın evinize kadar gelip alıyoruz, lütfen koltuk, mobilya, yatak, yorgan gibi hacimli şeyleri gelişi güzel atmayın. Onlar çöp değil diye defalarca söyledik, paylaşımlar yaptık, afişler astık, mesajlar çektik ama nafile. 

“24 SAAT GEÇMEDEN TEMİZLENİYOR”

Yine bilinçli şekilde çöp kutuların içine ya da yanına koltuk benzeri atıklar atılıyor. Birileri hemen fotoğraflarını çekiyor ve hiç gecikmeden ne maksatla olduğunu bildiğimiz haberler yapılıyor. Ki duyarlı vatandaşın yaptığı yorumun aynısı gerçekleşiyor. 
Üstelik mahalle muhtarının haber vermesinin üzerinden 24 saat bile geçmeden müdürlük hemen görevini yapıyor ve alanı temizliyorlar. Ama ne hızdır ki atıklar çevreye saçılır saçılmaz fotoğraflanıyor. Organize işler, organize kötülük...

VATANDAŞIN YORUMU DİKKAT ÇEKTİ

Başkan Hürriyet, sosyal medyadan yaptığı paylaşımına bir vatandaşın yorumunu da ekledi. Vatandaş, yorumunda şu ifadeleri kullandı: Konteyner boş ama dışarıya atılan çekyat veya koltuk parçalarını zaten çöp arabaları almıyor. Belediyeye telefon açıyorsun aynı gün içerisinde gelip alıyorlar. Sadece fotoğraf çekip belediyeyi kötülemek için haber oluşturma çabaları artık prim yapmıyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.