BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Yığılcalılar piknikte buluştu

Kocaeli Yığılcalılar Derneği’nin düzenlediği piknik programına katılan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Derneklerimizin birlik ve beraberliği teşvik eden çalışmaları bizim için çok kıymetli” dedi. 

10 Temmuz 2023 21:07
Yığılcalılar piknikte buluştu

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve AK Parti İlçe Başkanı Koray Merdan Kocaeli Yığılcalılar Derneği’nin Yenikent Mahallesi’nde yer alan Çenedere Mesire Alanı’nda düzenlediği programa katıldı. Dernek Başkanı Nezih Ekrem Keleş’in ev sahipliğinde gerçekleşen piknikte Başkan Aygün ve Merdan vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti. Başkan Aygün yaptığı konuşmada, “İlçemize kazandırdığımız birbirinden önemli eserlerle halkımıza hizmet etmeye devam ediyoruz. En önemli projelerimizden biri de halkımızla gönül köprüleri kurmak. Çok şükür sizlerle her zaman bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunuyoruz. Sivil toplum kuruluşlarımız da önemli etkinlikler gerçekleştirerek bizleri sizlerle buluşturuyor. Derneklerimizin birlik ve beraberliği teşvik eden çalışmaları bizim için çok kıymetli. Rabbim bu birliğimizi daim eylesin” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.