BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Yazıklar olsun!

Tuncay Aşkın’dan, tramvay yönünü 3 sefer değiştiren kararlar sonrası Kuruçeşmeyi sular altında bırakan Büyükşehir’e tepki 

08 Temmuz 2023 11:02
Yazıklar olsun!

İzmit Belediyesi CHP Meclis Üyesi Tuncay Aşkın, yağışlar sonrası Kuruçeşme bölgesindeki alt yapı sisteminin yetersiz kalmasından dolayı Büyükşehir Belediyesi’ne tepki gösterdi. Aşkın, “Alın size gönül belediyeciliği. Yazıklar olsun” dedi

Kocaeli’nin birçok yerinde her yağmurda olduğu gibi dün geceden itibaren devam eden yağışlar sonrası da aynı senaryolar yaşandı. Yollarda yoğun su birikintileri oluşurken sel ve taşkınlar nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşadı. İzmit Belediyesi CHP Meclis Üyesi Tuncay Aşkın da Kuruçeşme bölgesindeki yetersiz alt yapı sisteminden dolayı Büyükşehir Belediyesi’ne tepki gösterdi.

“DEFALARCA UYARMAMIZA RAĞMEN”

Tuncay Aşkın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, “Alın size gönül belediyeciliği. Sırf siyasi rakiplerine zarar vermek için tramvay hattının yönünü 3 sefer değiştiren ve en sonunda tramvay hattını E5 yoluna alan ve defalarca uyarmanıza rağmen buradaki 3 adet tüneli kapatan, alt yapı sorununu çözmeden yapan AKP’li Büyükşehir Belediyesinin 25 yıl muhtarlığını yaptığım Yenimahalle’ye ve Kuruçesme’ye verdiği zarar. Yazıklar olsun."

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.