BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Körfez’de mahalle şenlikleri başladı

Körfez Belediyesi, yaz tatiline giren öğrencileri, birbirinden renkli ve eğlenceli aktivitelerin yer aldığı ‘Mahalle Şenliği’ ile buluşturuyor. Şenliklerin startı Yeniyalı Mahallesi ile verildi; Başkan Söğüt de çocukların eğlencesine ortak oldu 

05 Temmuz 2023 15:41
Körfez’de mahalle şenlikleri başladı

Körfez’de çocuklar için ‘tatil’ ile birlikte şenlikler de başladı. Yaz boyunca devam edecek olan Çocuk Şenlikleri, her mahallede gerçekleştirilecek. Her gün bir mahallede etkinliklerin olacağı şenlik programının ilki Yeniyalı Mahallesi’ndeydi. Oyun gruplarında keyifli vakitler geçiren çocuklar, animasyon ekibi ile çeşitli oyunlar oynadı.

EĞLENCE BAŞLADI
 

Akşam saatlerinde havanın da serinlemesi ile start verilen etkinliklerde çeşitli yarışmalar da yapıldı. Halat çekme, ip atlama gibi çocukların keyif alabileceği oyunların oynandığı programlarda çeşitli ikramlarda da bulunuldu. Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de ilk programa katılarak çocukların eğlencesine ortak oldu.

BAŞKAN SÖĞÜT DE KATILDI
 

Çocukların kurulan oyun gruplarında keyifle vakit geçirdiği etkinlikte ailelerle bir araya gelen Başkan Söğüt, sohbet etti. Çocuklara da seslenen Başkan Söğüt, “Yaz boyunca her gün bir mahallemizde etkinliğimiz olacak. Amacımız çocuklarımızın keyif dolu bir yaz geçirmesi. Bol bol eğlenin” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.