BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Derince kafilesi kutsal topraklardan döndü

Hac vazifesini yerine getirerek kutsal topraklardan dönen Derincelileri Kent Meydanı’nda Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün karşıladı 

04 Temmuz 2023 20:28
Derince kafilesi kutsal topraklardan döndü

Kafile başkanlığını Derince Merkez Camii Eski İmam Hatibi Kadir Korkmaz’ın yaptığı hac kafilesi kutsal topraklardaki ibadetlerini tamamlayarak ilçeye döndü. Pazartesi günü sabah saatlerinde Derince’ye dönen kafileyi Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve hacıların aileleri karşıladı. Kutsal toprakları ziyaret ettikten sonra memleketlerine kavuşmanın heyecanını yaşayan hacılara tek tek hoş geldiniz diyen Başkan Aygün, “Rabbim tüm hacılarımızın niyetlerini ve ibadetlerini kabul eylesin. Allah, bu maneviyatı yaşamayı tüm Müslüman kardeşlerimize nasip etsin” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.