BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Trendyol’dan Kocaelili satıcıya ödül

Trendyol Star Ödülleri’nin Haziran ayı sahipleri belli oldu 

03 Temmuz 2023 20:18
Trendyol’dan Kocaelili satıcıya ödül

Türkiye'nin dört bir yanındaki iş ortaklarıyla buluşan Trendyol, platformundaki başarılı satıcıları ödüllendirmeye devam ediyor. Her ay düzenlenen Trendyol Star Ödülleri’nde Haziran ayının ‘En Hızlı Büyüyen’ ödülünün sahibi Kocaelili marka “SonDerman” oldu. 

Türkiye’nin lider, dünyanın önde gelen e-ticaret platformlarından Trendyol’un, her ay farklı dallarda, platformunda yer alan satıcıları ödüllendirdiği Trendyol Star Ödülleri’nin Haziran ayı kazananları belli oldu. Haziran ayında Kocaeli, Gaziantep ve İstanbul’dan altı satıcı ödüle layık görüldü.  

‘En Çok Öğrenen’ ödülünün sahibi İstanbullu marka “Turkofon” oldu. 'En İyi Operasyon Yönetimi' ödülünü İstanbullu marka “Mavi Kozmetik” firması, ‘En Hızlı Büyüyen’ ödülünü İzmitli marka “SonDerman” aldı.  ‘En İyi Müşteri Deneyimi’ ödülünün sahibi Gaziantepli “Eldest AŞ “oldu. ‘En İyi Kampanya Yönetimi” ödülünü yine Gaziantepli bir marka olan “Venucci Home & Living” alırken, ‘En Aktif Satıcı Paneli Kullanıcısı’ ödülünü ise İstanbullu “Filmaldım” markası aldı. Trendyol Star Ödülleri, platformda yer alan satıcıların işlerini geliştirmelerine, büyütmelerine ve çok daha fazla müşteriye ulaşmalarına destek olmak amacıyla bilgi ve deneyimlerini paylaştığı Trendyol Online İş Ortağı Buluşmaları kapsamında gerçekleşiyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.