BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Söğüt: Kiraz yetiştiricilerine desteğimiz sürecek

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Kalburcu’da kiraz hasadı yapılan bağı ziyaret etti, “Kiraz fidanı desteği ve yetiştiricilere teşvik ödüllerimiz sürüyor. Yarımca Kirazı’nın değerinin artması için her adımı atıyoruz, atmayı da sürdüreceğiz” dedi 

02 Temmuz 2023 21:18
Başkan Söğüt: Kiraz yetiştiricilerine desteğimiz sürecek

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Kalburcu’da kiraz hasatı yapılan bağı ziyaret etti. Tuncay Kurt ve Remzi Yaman’a ait bağı ziyaret eden Başkan Söğüt’e, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Nurettin Okutan da eşlik etti. Yarımca Kirazı’nın değerini kaybetmemesi ve daha da arttırılması için çeşitli adımlar attıklarını belirten Başkan Söğüt, atılan adımların mahsülünü görmenin de mutlu ettiğini belirtti.

ÖNEMLİ ADIMLAR ATIYORUZ

Parlak kırmızı rengi ve iri tane yapısı ile Körfez için bir değer olan Yarımca Kirazının hasadına katılan Başkan Söğüt, “Kiraz, bizim ve ilçemizin en önemli değerlerinden. Bu değerimizi korumak için önemli adımlar atıyoruz. Remzi Yaman ve Tuncay Kurt kardeşimizin bağında da hasada katıldık.

SAYILARI DAHA DA ARTACAK

Bu güzel bağda üreticimizin emeği çok. Kendisi tebrik ediyorum. Verdiğimiz desteklerle bu tür bağların sayılarını önümüzdeki yıllar arttıracağız” ifadelerinde bulundu. Körfez Belediyesi, üreticilere kiraz fidanı desteği sunuyor. Ayrıca her yıl Altın Kiraz Festivali kapsamında da teşvik ödülleri veriliyor. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.