BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Körfezliler Kent Bayramlaşması’nda bir araya geldi

Körfez Belediyesi’nin Geleneksel Kent Bayramlaşması Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. 

29 Haziran 2023 18:25
Körfezliler Kent Bayramlaşması’nda bir araya geldi

Körfez Belediyesi’nin Geleneksel Kent Bayramlaşması Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Bayramlaşmaya Derince Kaymakamı Meftun Dallı, Garnizon Komutanı Gökhan Güllüoğlu, Kent Konseyi Başkanı Nazmi Akın, AK Parti İlçe Başkanı Nurettin Okutan, MHP İlçe Başkanı Doğan Bekiroğlu, BBP İlçe Başkanı Bayram Kurtalan, siyasi partilerin başkan ve temsilcileri, Oda ve STK başkanları, belediye başkan yardımcıları ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

KENT BAYRAMLAŞMASI

Kent Konseyi Başkanı Nazmi Akın’ın yaptığı açılış konuşmasının ardından söz alan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Her birinizi saygı, sevgi ve hürmetle selamlıyorum. Kent bayramlaşmamıza hepiniz hoş geldiniz. Bir bayrama daha sevinç içerisinde, sağlık ve mutluluk içerisinde buluştuğumuz için şükürler olsun. Ne mutlu bizlere ki; Birlik beraberlik içerisinde tüm sevdiklerimizle güzel bir bayrama kavuştuk. 

BAYRAMLAR BİRLİKTELİKLE GÜZEL

Bayramlar sevincin, birlikteliğin, paylaşmanın, heyecanın ve teslimiyetin yaşandığı çok özel günlerden bir tanesidir. Büyük, küçük zengin-fakir, kadın-erkek herkesin özellikle sevindiği, mutlu olduğu çok değerli özel günlerdendir. Bunun için kıymetli ve değerlidir. Aradaki mesafeler kapanır, insanlar yakınlaşır. Sizlerin, Körfezli hemşehrilerim ve tüm vatandaşlarımızın bayramını en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRİLDİ

Başkan Şener Söğüt’ün ardından konuşan Derince Kaymakamı Meftun Dallı, “Körfez Kaymakamımız izinde olduğu için bu bayram sizlerle bir arada olmanın mutluluğunu ben yaşıyorum. Bayramlar birlikte olunca güzel olur. Hepinizin bayramın en içten dileklerimle kutluyorum” ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından protokol üyeleri ve davetliler bayramlaştı. Program sonrasında da hatıra fotoğrafı çektirildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.