BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Özcan Geçal: Bu dünya, senden olmayanlarla hoştur

Kocaeli Kamuoyunun yakıdan Tanıdığı, Kocaeli Çepni Dernek Başkanı, Gebze Ticaret Odası 25. Melek Komite Üyesi ve Kurumsal Office Company sahibi girişimci Özcan Geçal Kurban Bayramı dolayısı ile yazılı bir açıklama yaptı. 

27 Haziran 2023 09:29
Özcan Geçal: Bu dünya, senden olmayanlarla hoştur

Mesajında  ‘Birliğimiz, beraberliğimiz en büyük bereketimizdir’ diyen Başkan Özcan Geçal, sözlerini şöyle sürdürdü:

Hedefimizi Büyük tutmak zorunda olduğumuz şu günlerde hangi Hangi inanca, ideolojiye, etnik kimliğe sahip olursak olalım bir olalım. Bayramlar toplumların ortak ülküsü, Bu ortak değerlere sahip çıkalım.

Türk sinema tarihinde klasikler arasına giren ‘’Hükümet Kadın ‘’ filminden Bir sahnede geçen Konuşmayı sizlerle paylaşmayı uygun gördüm ((Hükümet Kadın filminden/ Aziz Veysel Nuroğlu)

"Bu dünya, senden olmayanlarla hoştur. Onların sana verdiği ilimlerle, kıymetlerle, gönüllerle hoştur. Sadece senin gibiler değil, senden olmayan da çok yaşasın ki sende yaşa. Hele bir de onun gözüyle gör şu fani dünyayı. Herkes beyaz olsa o zaman beyazı fark edemezsin ki. Ve yahut da siyah. Beyaz en güzel siyahta belli eder kendini. Beni ben yapan yegane şey benden olmayandır. O yoksa sen de yoksun. Ne anlamın kalır ne rengin belli olur, ne de tadın." Bu anlamlı sözlerle bayramınızı Kutlarım.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.