BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Kocaeli’de bayram boyunca hava nasıl olacak?

Kocaeli Valiliği adına Kurban Bayramı’nda bölgemizde beklenen hava durumuyla ilgili bilgilendirme yapıldı. 

27 Haziran 2023 15:01
Kocaeli’de bayram boyunca hava nasıl olacak?

İşte o açıklamanın içeriği:

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre; 

Kurban Bayramı’nda bölgemizin Basra Alçak Basınç Sistemi ve atmosferin yüksek seviyelerindeki  soğuk havanın etkisinde olacağı tahmin ediliyor. Arife günü ve Kurban Bayramı’nın ikinci ve üçüncü  günü yerel sağanak geçişler görüleceği tahmin ediliyor.

Arife günü (27 Haziran 2023 Salı): Bölge genelinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara’nın doğusunun (İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli, Sakarya ve Yalova) yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Bayramın 1. günü (28 Haziran 2023 Çarşamba): Bölge genelinin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Bayramın 2. günü (29 Haziran 2023 Perşembe): Bölge genelinin (İstanbul, Edirne, Kırklareli,  Tekirdağ, Kocaeli, Sakarya ve Yalova) yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Bayramın 3. günü (30 Haziran 2023 Cuma): Bölge genelinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara’nın doğusunun kıyı kesimleri (Kocaeli ve Sakarya’nın kuzey kesimleri) yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Bayramın 4. günü (01 Temmuz 2023 Cumartesi): Bölge genelinin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.