banner741

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Gebze’nin il olmasını sonuna kadar destekliyorum

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet,  Gebze’nin il olmasını sonuna kadar destekliyorum dedi. 

21 Haziran 2023 16:43
Gebze’nin il olmasını sonuna kadar destekliyorum

Bilindiği gibi bazı ilçelerin il olacağı konuşuluyor. Gebze’nin de il statüsüne geçmesi gerektiğini dile getiren pek çok kişi var. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’te Gebze’nin il olmasını sonuna kadar destekliyorum dedi.

İşte İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet'in sosyal medya hesabından paylaştığı o mesajın içeriği: 

Gebze'yi seven ve Gebze'nin her sorunu her fırsatta meclis kürsüsünde konuşmuş, bütün haklı mücadelelerinde tereddüt etmeden sokakta vatandaşın koluna girerek destek vermiş ve Gebze'nin il olması için yasa teklifi vermiş eski vekil olarak, şu anda da İzmit Belediye Başkanı olarak Gebze'nin il olmasını sonuna kadar destekliyorum. Gebze bunu çoktan hak etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.