BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

22 yıldır yağan her yağmurda feryat ediyorum

Körfez İlçe Mal Müdürlüğü Kurucu Müdiresi Feriha Nurlu; 22 senedir her yağan yağmur nedeniyle zor anlak yaşıyor.  

18 Haziran 2023 07:14
22 yıldır yağan her yağmurda feryat ediyorum

22 yıl önce yaptırdığı evini 22 senedir her yağmurda su basıyor. Nitekim yine yağan yağmurlar nedeniyle yine evini kanalizasyon gideri bastı. Evinde ki eşyalar kullanılmaz hale geldi.  

Feriha Nurlu, ‘ Ben Körfez’in ilk mal müdürlüğünü kuran kurucu müdürüyüm. Körfez’i sevdiğim, emekli olduktan sonra da Körfez’e yerleştim. Ancak; her yağmurda çile çekiyorum. 

Daha önce de yine yağmur nedeniyle evimi su basmıştı. İSU zararım tazmin etmişti. Yine su bastı. Mağdurum. Huzur içinde yaşamak istiyorum. Ben her yağan yağmurda ‘imdaat’ diye bağırmak zorunda kalıyorum. 

Şu anda mağdurum ve zor durumdayım. Bir türlü sorunum giderilemedi. 25 santimetrelik kanalizasyon giderine teslim oldum. Artık kalıcı çözüm istiyorum. Her yağan yağmurda imdat diye bağırmak istemiyorum’ dedi. 

Körfez İlçe Adnan Acarlar Sokak No:52 adresinde ikamet eden Feriha Nurlu; bir an önce zararının tazmin edilmesini ve mağduriyetinin kalıcı olarak giderilmesini istedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.