BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Kaymakam Canbaba Erzurumluları ağırladı

 

15 Haziran 2023 11:32
Kaymakam Canbaba Erzurumluları ağırladı

Kentimizin en aktif sivil toplum kuruluşlarından biri olarak gösterilen Kocaeli Erzurumlular Vakfı yönetiminin kent genelindeki kamu kurum ve kuruluşlarına yönelik ziyaretlerini sürdürüyor. Vakıf Başkanı Ahmet Önal ile beraberindeki yönetim kurulu üyelerinin son durağı, Karamürsel Kaymakamı Osman Aslan Canbaba ile makamında bir araya geldi.

KALABALIK HEYET

Gerçekleşen ziyaret sırasında Vakıf Başkanı Önal’a; Vakıf Genel Sekreteri Murat Şenel, muhasip Erdal Durmuş, ve yönetim kurulu üyeleri; Erkan Gül, Salih Fidan, Karamürsel Erzurumlular derneği Başkanı İsmail Kara, dernek yöneticileri Ömer Kocaoğlu, M. Hakan ve Hanifi Oğuz eşlik etti.

KİTAP HEDİYE EDİLDİ

Son derece samimi bir ortamda gerçekleşen buluşma sırasında Vakıf Başkanı Ahmet Önal, yapılan çalışmaları hakkında Kaymakam Canbaba’yı bilgilendirdi. Başkan Önal ayrıca buluşma sonrasında Canbaba’ya çiçek ve Erzurumlu İbrahim Hakkı hazretlerinin “Marifetname” isimli kitabını hediye etti. Karamürsel Erzurumlular Derneği Başkanı Kara da Muzaffer Taşyürek’in “Son Nefes Çanakkale” adlı kitabını Kaymakam Canbaba’ya sundu. 

“HER TÜRLÜ İŞ BİRLİĞİNE HAZIRIZ”

Konukları ile yakından ilgilenen Karamürsel Kaymakamı Osman Aslan Canbaba, “Sizlerle bir arada olmaktan dolayı çok mutlu oldum. Ziyareti beni çok mutlu etti” derken, Vakıf Başkanı Ahmet Önal ise “İlginiz için sizlere teşekkür ederiz. Erzurumlular devletine ve milletine bağlı insanlardır. Tüm kamu kurumları ile her türlü iş birliğine ve desteğine hazırız” diye konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.