BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Aygün’den esnaflara teşekkür 

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, ilçe genelinde esnafları ziyaret ederek seçimlerde verdikleri güçlü destek dolayısıyla teşekkür etti 

14 Haziran 2023 16:12
Başkan Aygün’den esnaflara teşekkür 

DENİZCİLER CADDESİ ESNAFLARI

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, ilçe genelinde esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. 28 Mayıs tarihinde gerçekleşen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın halkın yoğun teveccühü ile bir kez daha cumhurbaşkanı seçilmesiyle sonuçlanan seçimlerin ardından Başkan Aygün bu kez esnaflara teşekkür ziyaretlerinde bulunuyor. Başkan Aygün, bu kapsamda ilk olarak beraberinde Derince Belediyesi Meclis Üyeleri Kenan Yalçın ve Kurtuluş Aytekin ile birlikte Çenedağ Mahallesi, Denizciler Caddesi’nde esnaf ziyaretlerinde bulundu.

ÇINARLI MAHALLESİ’NDE ZİYARETLER

Başkan Aygün. Denizciler Caddesi’nde hizmet veren esnaflara seçim sürecinde sundukları destek dolayısıyla teşekkür ederek, bol ve bereketli kazançlar temennisinde bulundu. Başkan Aygün, ikinci esnaf ziyareti programını ise Çınarlı Mahallesi’nde gerçekleştirdi. Derince Belediyesi Meclis Üyeleri Abdullah Yıldırım, Kenan Yalçın ve Kurtuluş Aytekin ile Çınarlı Mahalle Muhtarı İbrahim Sümer’in de hazır bulunduğu ziyaretler kapsamında esnaf ve vatandaş buluşmaları gerçekleştiren Başkan Aygün, “Tüm esnaf kardeşlerimize seçimlerde verdikleri desteklerden ötürü teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.