BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Kocaeli Türk Ocağı yeni yönetimi göreve başladı!

10 Haziran 2023 Cumartesi günü yapılan Türk Ocakları Kocaeli Şubesinin 18. Olağan Kongresinde seçilen yeni yönetim Ali Yıldız’ın Başkanlığında ilk toplantısını gerçekleştirdi. 

14 Haziran 2023 17:06
Kocaeli Türk Ocağı yeni yönetimi göreve başladı!

Kocaeli Türk Ocakları binasında yapılan toplantı ile yönetim kurulu üyeleri kendi aralarında görev paylaşımları yaptılar. Bu görevlendirmede; Başkan Yardımcılığını Yıldırım Yılmaz üstlenirken, şube Sekretarya görevini Sezin Türkkal ve Serkan Öztürk paylaştılar. Dernek muhasipliğini Gürsel Süt ve Abdulkadir Tiryaki birlikte yürütecekler.

Türk Ocaklarının Basın ve Tanıtım faaliyetlerini Tuğrul Gök, Alpaslan Naipoğlu ve Ayşegül Can Hanımefendi takip edecekler. Sosyal İletişim Araçları yönetimini ve kontrolünü Halit Bayhan ve Huzeyfe Gökbudak beraber yapacaklar.
 
Toplantıda ele alınan ikinci konu ise Türk Ocaklarının nüvesini oluşturan ve 112 yıldır yayın hayatını sürdüren Türk Yurdu dergisi oldu. Derginin Türk Milliyetçiliği fikrinin kaleme alınması ve akademik kimliği sebebi ile taşıdığı önemi anlatan Başkan Ali Yıldız, abonelerine ulaştırılması için bütün yönetim kurulu üyelerinin gönüllü olduğunu belirterek bu sebeple de özel bir sorumlu atamadıklarını belirtti.
 
Yeni yönetim, önümüzdeki dönemde gerçekleştirilmesi planlanan faaliyetler ve bu çalışmalar için kurulacak ekipleri de toplantıda tartıştı. Arama Kurtarma Kurulu, Türk Ocaklı Kadınlar Akademisi, Gençlik Akademisi, Spor ve İzcilik Kulübü ile Kültür Sanat ve Sosyal Faaliyetler Kurulları kurulmasına karar verildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.