BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Hürriyet, İzmitlileri iyi ve kötü günde yalnız bırakmıyor

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, İzmitli hemşerilerinin iyi ve kötü günlerinde yanlarında olmaya devam ediyor 

13 Haziran 2023 17:36
Başkan Hürriyet, İzmitlileri iyi ve kötü günde yalnız bırakmıyor

Göreve geldiği günden itibaren vatandaşlarla içi içe olan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, hemşerilerini iyi ve kötü günlerinde yalnız bırakmıyor. Çalışmalarla ilgili her daim vatandaşın fikrini alarak İzmit’i İzmitlilerle birlikte yönetme anlayışını benimseyen Başkan Hürriyet, vatandaşın en mutlu ve en hüzünlü günlerinde yanında oluyor.

DAYANIŞMA VE KARDEŞLİK İÇİN

Başkan Hürriyet, belediye çalışmalarının yanı sıra diğer zamanlarında; düğün, nişan, taziye ve hasta ziyaretleri ile sevinçli günde de hüzünlü günde de vatandaşın yanında oluyor. Başkan Hürriyet, her zaman gönül birliği kurmanın çok mühim olduğunu dile getirerek, dayanışma ve kardeşliğin artarak devam etmesi için vatandaşlarla bir araya gelmeyi sürdürecek.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.