BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Sahilde müzik ziyafeti yaşanacak

Derince Belediyesi ve Derince Lisesi Mezunları Derneği’nin 60 Evler Gösteri Merkezi’nde düzenleyeceği ‘Türk Müziği Konseri’ 18 Haziran Pazar günü Harikalar Sahili’nde yer alan Gösteri Merkezi’nde gerçekleşecek 

13 Haziran 2023 07:18
Sahilde müzik ziyafeti yaşanacak

Yaz dönemi ile birlikte hız kazanan kültürel ve sanatsal etkinlikler kapsamında Derince’de bir önemli konser etkinliği daha gerçekleşecek. Derince Belediyesi ve Derince Lisesi Mezunları Derneği’nin birlikte ücretsiz olarak düzenleyecekleri ‘Türk Müziği Konseri’ 18 Haziran Pazar günü saat 20.30’da Harikalar Sahili’nde yer alan Gösteri Merkezi’nde başlayacak. Birbirinden güzel eserlerin seslendirileceği konserde Derince Lisesi mezunu olan ünlü koro şefi Erbil Aydın yönetimindeki Türk Müziği Korosu, Derincelilere müzik ziyafeti sunacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.