BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Körfez’de adımlar Marmara Denizi için atıldı

Körfez Belediyesi, 8 Haziran Marmara Denizi Günü’nde anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdi. Deniz kirliliğine dikkat çekmek için düzenlenen yürüyüşte, Belediye Başkanı Şener Söğüt’te minik çevrecileri yalnız bırakmadı.  

09 Haziran 2023 08:13
Körfez’de adımlar Marmara Denizi için atıldı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının desteği ile Marmara Belediyeler Birliği koordinasyonunda, tüm yurtta olduğu gibi Körfez’de anlamlı bir etkinlik düzenlendi. Körfez Belediyesi ve Tüpraş İlkokulu çevre öğrencileri, Tuğrul Caddesi’nden başlayarak, Tütünçiftlik Sahili’ne kadar sloganlar eşliğinde Marmara Denizi’ne yönelik toplumsal farkındalığın artırılmasına katkı sağlayacak yürüyüş gerçekleştirdi.

ORTAK PAYDAMIZ “MARMARA”

Körfez Belediyesi’nin 8 Haziran Marmara Denizi Günü’nde düzenlendiği program, Tüpraş İlkokulu çevre öğrencilerinin farkındalık yürüyüşü ile kutlandı. “Suyu kirletme, geleceği yok etme” sloganı eşliğinde Tuğrul Caddesi’nden başlatılan yürüyüş, Tütünçiftlik Sahili’nde son buldu.

BAŞKAN SÖĞÜT YALNIZ BIRAKMADI

Tütünçiftlik Sahili’nde son bulan programa, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’te katılarak çevre gönüllüsü öğrencileri yalnız bırakmadı. Minik çevrecilerin Marmara Denizi’ni korumaya yönelik çizdiği resimleri inceleyen Söğüt, öğrencilerle uzun uzun sohbet ederek, Marmara Denizi’nin ve Deniz Biyoçeşitliliği’nin önemini vurguladı. Hatıra fotoğraflarının çekilmesinin ardından, program son buldu. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.