BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Özmural: Benim genel başkanım halkına küfretmedi

İzmit Belediyesi Haziran ayı meclis toplantısında AKP’li meclis üyesi Muharrem Tutuş’un genel seçim süreci ile ilgili eleştirilerine yanıt veren CHP’li meclis üyesi ve İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Ünal Özmural, “Benim genel başkanım halkına küfretmedi, insanlara yalan söylemedi” dedi 

06 Haziran 2023 19:28
Özmural: Benim genel başkanım halkına küfretmedi

İzmit Belediyesi Haziran ayı meclis toplantısı CHP Grup Başkanvekili Necat Çakır’ın başkanlığında gerçekleşti. Genel seçimlerin de konuşulduğu meclis toplantısında AKP Grup Başkanvekili Muharrem Tutuş genel seçim süreci ile ilgili eleştirilerde bulundu. Kendisine yanıt veren CHP’li meclis üyesi ve İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Ünal Özmural şu ifadeleri kullandı:Öncelikle yeni dönemin ülkemiz adına hayırlı olmasını diliyorum. Şununla da gurur duyduğumu belirtmek isterim: Benim genel başkanım halkına küfür etmedi. Benim genel başkanım insanlara yalan söylemedi. 

“500 MİLYAR DOLAR BORÇ VAR!”

Genel başkanım yalan söyleyip arkasından özür dilemedi. Yalanları teşhis ettiğimiz zaman gelip polisi üzerimize salmadı. Seçimler gelir geçer ama önümüzde 500 milyar dolarlık borç, 20 milyar dolarlık ödenmemiş doğalgaz, EYT’yi bekleyen borçlar, deprem bölgesinde büyük bir enkaz varken; verilen doğalgazın nasıl cebimizden alındığını bugünden itibaren vatandaşlar hissetmeye başlayacaklar. Umarım halk refah seviyesine ulaşır ve biz yanılırız ama 500 milyar dolar borcu olan, vatandaşı Avrupa’dan vize bile alamayan ülke olmaktan dolayı da utandığımı belirtmek isterim.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.