BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Derince’deki o viyadükte tehlike geliyorum diyor

Derince Mersincik Mahallesi sınırları içi, eski İnönü Stadyumu’nun üst tarafındaki otoban üzerinde yer alan viyadüğü ayakta tutan kolanlar çürümüş ve demir aksamları ortaya çıkmış durumda, Üstelik derin çatlaklarda belirgin şekilde göze çarpıyor. 

05 Haziran 2023 07:55
Derince’deki o viyadükte tehlike geliyorum diyor

Bilindiği gibi İzmit Kuruçeşme Gişeleri’nden otobana giriliyor. Eski İnönü Stadyumu’nu geçtikten sonra Derince Mersincik Mahallesi sınırlarında bir viyadük var. O viyadüğün İstanbul yönüne giden ayağında eğer uzun süre ihmal edilir de müdahale edilmezse ciddi bir tehlike göze çarpıyor.

Viyadüğü ayakta tutan kolanlardan bazıları çürümüş, üzerindeki betonlar bile yer yer dökülmüş ve derin çatlaklar oluşmuş halde. Doğal olarak sıva dökülmesi nedeniyle demir akşamlarda orta çıkmış. 

Bu viyadüğün ayaklarında güçlendirme çalışması yapılması gerekiyor. Duyarlı vatandaşların çekip bize gönderdikleri fotoğraflara dikkatle bakıldığında viyadüğün ayaklarındaki görüntü de kaygı verici. Kara Yolları, ya da Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin müdahale etmeleri isteniyor. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.