BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Sanat Merkezi’nden muhteşem final

Körfez Belediyesi tarafından bu yıl hayata geçirilen Sanat Merkezi’nde eğitim gören öğrenciler, yılsonu gösterisinde hünerlerini sergiledi. Salonun tamamen dolduğu etkinlikte öğrencilerin performansı tam not aldı 

05 Haziran 2023 15:59
Sanat Merkezi’nden muhteşem final

Körfez Belediyesi tarafından bu yıl hayata geçirilen Sanat Merkezi’nde eğitim gören öğrenciler, yılsonu gösterisinde hünerlerini sergiledi. Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinliğe; Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Çırpan ve çok sayıda davetli katılırken, öğrenciler tek tek sahneye çıktı ve performans sergiledi.

PERFORMANSLARI İLE BÜYÜLEDİLER

Salon girişinde resim öğrencilerinin eserleri yer alırken, sahnede de öğrenciler piyano, keman, gitar, bağlama ve ney gösterilerini gerçekleştirdi. Finalde öğrencilerin koro gösterisi ayakta alkışlanırken, Sanat Merkezi eğitmenleri de finalde çocuklarla birlikte şarkı söyledi. 

ETKİNLİKLER DEVAM EDECEK

Körfez’de kültür sanat etkinliklerinin aralıksız devam ettiğini belirten Başkan Yardımcısı İbrahim Çırpan, “Sanat Merkezimizi bu yıl faaliyete geçirdik. İlçemiz için bir eksiklikti. Bugün görüyoruz ki çok güzel bir işe imza atmışız. Başkanımız Şener Söğüt il dışında olduğu için katılamadı ama hepinize selamları var” dedi. Program sonrasında sanat merkezi öğrencilerine küçük birer hediye de takdim edildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.