BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

O spor kulübünde Binali Aslan seçilmiş başkan 

Yaklaşık üç ay önce kurulan Kocaeli Masterleri Atletizm Spor Kulübü’nün ilk olağan genel kurulu yapıldı. 

24 Mayıs 2023 07:18
O spor kulübünde Binali Aslan seçilmiş başkan 

Tek liste ile gidilen seçimde kulübün kurucu Başkanı Binali Aslan yeniden başkan seçildi. Körfez Tütünçiftlik Nazen’de tesislerinde yapılan kongrede divan başkanlığını BBP Körfez İlçe Başkanı Bayram Kurtaran üstlendi. Körfez Belediye Başkanı Şener söğüt ve sporcular da hazır bulundu. 

Çok sakin geçen kurulda başkan seçilen Binali Aslan şöyle konuştu: 3 ay önce birlikte çıktığımız arkadaşlarla yeniden seçildik. Kulübümüzün amaçlarından biri Kocaeli ilinde aktif olan sporcuları bir araya toplamaktır. Daha önceleri atletizm sporu yapmış atletleri de yine bir yere toplamak yarışmalara ve antrenmanlara daha düzenli katılmak alt yapı ve veteran sporcuları kürsülere çıkarmaktır. An itibarı İle 47 tane sporcumuz var. Büyük bölümünün lisansları tamamlandı.

İŞTE YENİ YÖNETİM:

Binali Aslan (Başkan) Zeynep Akkaya, Özlem Alparslan, Recep Eren, Neslihan Zengin, Şehnaz Yaman, Göksel Özbinar.

DENETİM KURULU:

Melike Yar, Serkan Boğan ve  Mehmet Aydın. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.