BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Kocaeli’nde kalitenin adresi Kuzey Besi 

Kocaeli’nde babadan oğula hizmet veren Kuzey Besicilik, Kurban Bayramı öncesi müşterilerini bekliyor. Bölgenin en kaliteli büyükbaş ve küçükbaş hayvanlarının yer aldığı çiftlik, ücretsiz kesim ve parçalama fırsatları da sunuyor. 

22 Mayıs 2023 07:41
Kocaeli’nde kalitenin adresi Kuzey Besi 

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi Kocaeli Kartepe ’de kurban satış ve kesim yerlerinde hareketlilik başladı. Kurban kesmek isteyen vatandaşların adresi ise Kuzey Besicilik, oldu.  Gökhan ve Serkan Moğultay kardeşlerin yılardır gelenek haline getirerek Kocaeli halkına hizmet veriyorlar. 

Kaliteli büyükbaş ve küçükbaş hayvanlarıyla bölgenin tercihi haline gelen kuzey besicilik organik bir şekilde beslenen dana ve düve gibi büyükbaş kurbanlıkları uygun fiyatlarla müşterilerin beğenisine sunuluyor. 

HIZLI VE ÜCRETSİZ KESİM

Son teknolojinin kullanıldığı Kuzey Besi Çiftliği’nde kesim, parçalama ve pay etme hizmeti Kurban Bayramı’nda ücretsiz verilecek. 20 kişilik profesyonel ekip, hızlı kesim ve parçalamayla vatandaşları, kurban etlerine hızlı bir şekilde kavuşturup bayramını rahatlıkla geçirmeni sağlayacak.

NASIL ULAŞIRIM?

Kurbanlık tercihini Kuzey Besi Çiftliği’nden yana kullanmak isteyenler, Gökhan Moğultay 0532 630 12 36  , Serkan Moğultay 0534 591 22 93 numaralı telefondan iletişim kurabilir. Çiftliğe gidip kurbanlıkları yerinde görüp çay ve kahve içmek isteyen vatandaşların, Rahmiye, Veysel Karani Cd., 41285 Kartepe/Kocaeli adresinde gidebilirler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.