BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Körfez’de anlamlı kermes

Körfez’de bulunan Yönder Okulları’nda okuyan öğrenciler, kanser hastası çocuklar için kermes düzenledi. Kermese katılan Başkan Şener Söğüt de çocukları tebrik etti 

19 Mayıs 2023 16:11
Körfez’de anlamlı kermes

Körfez’de bulunan Yönder Okulları’nda okuyan öğrenciler, kanser hastası çocuklar için kermes düzenledi. Okul içerisinde gerçekleştirilen kermese, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de katıldı. Kurulan stantlarda çocuklar tarafından yapılan ürünleri inceleyen Başkan Söğüt, çocukları tebrik etti.

KÖRFEZ BİLEKLİĞİ ALDI

Kendisi de üzerinde ‘Körfez’ yazılı bileklik alan ve koluna hemen takan Başkan Şener Söğüt, “Çocuklarımızın çabaları, gayretleri çok kıymetli. Her bir çocuğumuzu ve eğitimcilerimizi yürekten kutluyorum” ifadelerini kullandı. Başkan Söğüt, okul yöneticileri ile de bir araya geldi, sohbet etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.