BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Gençlik Bayramı’nda umut ışığı İzmit’ten yükselecek!

İzmit Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında tüm gençler İzmit Belediye Meydanı’nda birbirinden renkli etkinliklerde bir araya getirmeye hazırlanıyor 

17 Mayıs 2023 22:56
Gençlik Bayramı’nda umut ışığı İzmit’ten yükselecek!

İzmit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Spor İşleri Müdürlüğü, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda gençleri İzmit Belediye Meydanı’nda buluşturacak. Milli bayramları ruhuna uygun şekilde kutlamaya devam eden İzmit Belediyesi, kentte dolu dolu bayram coşkusu yaşatacak. 19 Mayıs’ı büyük bir coşkuyla kutlayacak olan İzmitliler, gün boyunca devam edecek olan etkinlerle bayramı doyasıya kutlayacak. 

GÜN BOYU DEVAM EDECEK

Etkinlikler İzmit Belediye Meydanı’nda Mimdepo Performans Topluluğunun gösterisi ile başlayacak. Ardından kentte bir marka haline gelen İzmit Belediye Bandosu sahne alacak. Düzenlenecek olan bisiklet turu ile gençler Yahya Kaptan Mahallesi’nden İzmit Belediye Meydanı’na ulaşacak. 

ŞANIŞER & SOKRAT ST GELİYOR

Bayrama umutla girecek olan İzmitli vatandaşlar kutlama programları kapsamında Atatürk Anıtı önünden İzmit Belediye Meydanı’na yürüyüş gerçekleştirecekler. Ulusal ve uluslararası alanda adını duyuran Sahne İzmit Halk Dansları Topluluğunun gösterisinin ardından gençlerin çok sevdiği sanatçılar Şanışer ve Sokrat St İzmitlilerle buluşacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.