BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Derinceli tekvandocuların sinema keyfi

Dumlupınar Spor Merkezi’nde çalışmalarını sürdüren Derincespor Kulübü tekvandocuları aileleri ile birlikte bu kez sinema etkinliği gerçekleştirdi 

16 Mayıs 2023 17:36
Derinceli tekvandocuların sinema keyfi

21 branşta binlerce sporcuya eğitim olanağı sunan Derincespor Kulübü’nün en aktif olduğu branşlardan biri de tekvando. 4 ayrı spor merkezinde yaklaşık 600 tekvandocunun eğitim gördüğü Derincespor Kulübü bu alanda ses getiren çalışmalara imza atıyor.

Derincespor Kulübü bünyesinde çalışmalarını Dumlupınar Spor Merkezi’nde sürdüren tekvandocular bu kez kendileri için düzenlenen sinema etkinliğinde bir araya geldi. Aileleri ile birlikte salonda kurulan ekranda film izleyen sporcuları Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün de yalnız bırakmadı. Sporculara çalışmalarında kolaylıklar dileyen Başkan Aygün, çocuklara ve gençliğe yönelik yatırımları desteklemeye devam edeceklerini ifade etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.