BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Hürriyet, Şengül ailesinin açılış heyecanına ortak oldu

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, iş insanları İsmail Şengül ve Kemal Şengül’ün Körfez Güney Mahallesindeki Arçelik bayii açılışına katılarak ailenin heyecanına ortak oldu 

09 Mayıs 2023 19:21
Başkan Hürriyet, Şengül ailesinin açılış heyecanına ortak oldu

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Körfez ilçesi Güney Mahallesi Eşref Bitlis Caddesi üzerindeki Arçelik bayii açılışında Şengül ailesini yalnız bırakmadı. Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt'te bu açılışta hazır bulundu. Başkan Yardımcısı Emirşah Torun ile birlikte açılışa katılan Başkan Hürriyet, işletme sahipleri İsmail Şengül ve Kemal Şengül’e hayırlı ve bol kazançlar diledi. 

HÜRRİYET, “RABBİM YOLUNUZU AÇIK ETSİN”

Açılışta konuşan Başkan Hürriyet, “Böyle işletmelerin çoğalması çok güzel. İsmail ve Kemal beye hayırlar, uğrular getirmesini diliyorum. Rabbim yolunuzu açık etsin. Her şeyin başı hayırdır. Rabbimden sizler için hayırlı işler diliyorum. Böylesi zorlu koşullarda işletmelerin ‘ben de varım’ deme cesaretini göstermesi ve kente değer katan yatırımlara el atması çok kıymetli. Kentimize ve Körfez ilçemize hayırlar getirsin. Bütün halkımıza bol bereketli işler diliyorum” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.