BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Körfez'de Atletizm Kulübü kuruldu 

Uzun yıllardır Atletizm sporu yapan gazeteci Binali Aslan Körfez de Kocaeli Masterleri Atletizm spor kulübü kurdu.  

05 Mayıs 2023 10:06
Körfez'de Atletizm Kulübü kuruldu 

Kulüp merkez yeri Körfez de Antrenman bölgeleri İzmit Atletizm pisti ve Yarımca Alpaslan Türkeş Stadyumu olacak. Atletizm kulüp başkanı Binali Aslan yaptığı açıklamada 40 yıldan fazla Atletizm ile uğraşıyorum Kocaeli de çok sayıda kulüp kurdum. 

Şu anda birlikte çalıştığım takım arkadaşlarımla karar verdik Kocaeli de güçlü bir kafile oluşturmak İçin kulüp kurarak bu birlikteliği pekiştirdik. Kocaeli de uzun yıllardır Atletizm ile uğraşıyorum amacım bütün sporcuları bir araya getirmek oldu.

Bütün Atletleri bir araya toplayarak güçlü bir kafile olduk. Yaklaşık 60 tane aktif sporcumuz var bunlarla birlikte ilk olarak Türkiye 1’nci Kros Şampiyonasında koşmak olacak ve çok sayıda başarı elde ederek Kocaeli ilini en iyi şekilde temsil etmek olacak. 

Ayriyeten 2 yıldır Körfez ilçe Birlikspor kulübünde bize yer veren Metin Özkan’a kuruluş aşamasında bize destek olan körfez belediye başkanı Şener söğüt belediye meclis üyesi Doğan Orak Kulüp müdürü Ali osman Baş Kocaeli Yağmurdereliler Dernek başkanı Kadir Er Cono Kafe sahibi Ünal Akyüz çok teşekkür ederim dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.