BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Kanko ve Yıldızlı Mersincik Mahallesi’nde hanelere konuk oldu

CHP Kocaeli Milletvekili adayları Prof. Dr. Muhip Kanko ve Harun Özgür Yıldızlı, Derince Mersincik Mahallesi sakinlerinin hanelerine konuk oldu, Millet İttifakı iktidarında yapılacak çalışmaları aktardı 

01 Mayıs 2023 11:11
Kanko ve Yıldızlı Mersincik Mahallesi’nde hanelere konuk oldu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekili adayları Prof. Dr. Muhip Kanko ile Harun Özgür Yıldızlı, Derince Mersincik Mahallesi’nde hane ve site ziyaretleri gerçekleştirdi. CHP Derince İlçe Başkanı Atasoy Bilgin ve ilçe yönetiminin de yer aldığı ziyaretlerde milletvekili adayları Mersincik Mahallesi sakinlerinin taleplerini dinledi. Hem bölgesel taleplerin hem de seçim sonrası beklentilerin aktarıldığı toplantıda Kanko ve Yıldızlı, Millet İttifakı iktidarında yapılacak çalışmaları aktardı. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.