BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Hayati Yazıcı’dan gençlerle tecrübe paylaşımı

AK Parti Genel Başkan Vekili Hayati Yazıcı, Başiskele’de gençlerle bir araya geldi. Gençlerle tecrübelerini paylaşan Yazıcı, “14 Mayıs Türkiye’nin en önemli, yüzyılının seçimi olacak” dedi 

30 Nisan 2023 18:35
Hayati Yazıcı’dan gençlerle tecrübe paylaşımı

Bir dizi ziyaret ve programlar için Kocaeli’ye gelen AK Parti Genel Başkan Vekili Hayati Yazıcı, AK Parti İl Gençlik Kolları tarafından düzenlenen "Gençler Tecrübe İle Buluşuyor" programında gençlerle bir araya geldi. Gençlik Kolları İl Başkanı Çağatay Çağlayan’ın moderatörlüğünde gerçekleşen programa AK Parti İl Başkanı Dr. Şahin Talus ve Başiskele Belediye Başkanı Mehmet Yasin Özlü de katıldı. Başkan Yazıcı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile parti kurulurken yaşadıklarını birince ağızdan anlattı.

SİZLERE BÜYÜK İŞ DÜŞÜYOR

14 Mayıs'taki Cumhurbaşkanı ve 28’inci Dönem Milletvekili Genel Seçimleri’ne sayılı gün kaldığını hatırlatan Hayati Yazıcı, “14 Mayıs Türkiye’nin en önemli, yüzyılının seçimi olacak. Siz gençler de bu seçimin en önemli belirleyici unsurlarından birisiniz. Unutmamak gerekir ki AK Parti’nin en önemli dinamizmi gençleri. O yüzden sizlere büyük iş düşüyor” ifadelerini  kullandı. Yazıcı gelen sorulara da tek tek cevap verdi.

BULUNMAZ BİR FIRSAT OLDU

Başkan Yazıcı’yla geçirdikleri zamanın bulunmaz bir fırsat olduğunu belirten AK Parti İL Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çağlayan, “Kıymetli Başkanımız Hayati Yazıcı bugün bizlere Cumhurbaşkanımız ile yürüdüğü yolu birinci ağızdan anlattı. Bunca yıl bu dava yolunda yürümüş, başından sonuna dek her anına şahitlik etmiş biri olarak şuan karşımızda oturarak bizlere tecrübelerini aktarması bizler için bulunmaz bir fırsat. 

YAZICI’DAN GENÇLERE TEŞEKKÜR

Çok verimli bir program gerçekleştirdik. Kıymetli Bakanımız, Genel Başkan Vekilimiz Sayın Hayati Yazıcı’ya programımıza teşrifleri ve bizlere aktardığı tecrübeleri için teşkilatım adına çok teşekkür ediyorum” dedi. Program sonrasında gençler Hayati Yazıcı ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Yazıcı da gençlere ilgi ve alakalarında dolayı teşekkür etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.