BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Söğüt, Körfezlilerle bayramlaştı

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Ramazan Bayramı ziyaretleri kapsamında; önce Yarımcalılar Derneği’ni ardından ise Kirazlıyalı Mahallesi’ni ziyaret etti, vatandaşlarla bayramlaştı. 

23 Nisan 2023 10:00
Başkan Söğüt, Körfezlilerle bayramlaştı

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Ramazan Bayramı kapsamında bir dizi ziyarette bulundu. Başkan Şener Söğüt, Kamu Görevlileri Etik Kurulu Üyesi İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Nurettin Okutan ve teşkilat mensupları ile birlikte ilk olarak Yarımcalılar Derneği’ni ziyaret etti.

BAYRAMLAR BİZİ BİZ YAPAN DEĞERLERİMİZDİR

Yarımcalılar Derneği ziyaret eden ve üyelerle tek tek bayramlaşan Belediye Başkanı Şener Söğüt, “İlçemizde faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarımızla sık sık bir araya geliyoruz. Yarımcalılar Derneğimiz ’de onlardan biri. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak, ilçemizin geleceğine birlikte yön veriyoruz. Bugün ki ziyaretimiz ise birliğimizin, beraberliğimiz pekiştiği Ramazan Bayramı oldu. Bayramlar, bizi biz yapan değerlerimizdir. Yarımcalılar Derneği’nin tüm mensuplarının Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor, birlik ve beraberlik içinde nice bayramlar yaşamayı temenni ediyorum” dedi.



KARAOSMANOĞLU’DA KUTLADI

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün ardından dernek üyelerine hitap eden Kamu Görevlileri Etik Kurulu Üyesi İbrahim Karaosmanoğlu, Yarımcalılar Derneği üyeleriyle bir arada olmaktan mutlu olduğu belirterek, Ramazan Bayramlarını tebrik etti. 
Yarımcalılar Derneği Başkanı Atakan Yavuz ise Kamu Görevlileri Etik Kurulu Üyesi İbrahim Karaosmanoğlu’na ve Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’e yapmış oldukları ziyaret sebebiyle teşekkür etti. 

KİRAZLIYALI SAKİNLERİYLE BAYRAMLAŞTI

Körfezlilerle her fırsatta bir araya gelen Belediye Başkanı Şener Söğüt, Yarımcalılar Derneği’ne yaptığı ziyaretin ardından Kirazlıyalı Mahallesi’nin sakinleriyle de bir araya gelerek bayramlarını tebrik etti. Vatandaşlarla tek tek selamlaşarak bayramlarını kutlayan Başkan Söğüt, “Körfez ilçemiz Anadolu’nun dört bir yanından güzel insanların bir arada huzurla yaşadığı bir ilçe. Bizim en büyük zenginliğimiz de bu. Tüm renklerimizle bir bütünüz. Siz değerli hemşehrilerimizle bir arada olmak bizim için önemli. Bayram vesilesiyle ziyaret ettiğimiz, Kirazlıyalı Mahallesi sakinlerimizin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum. Yüce Allah birliğimizi, beraberliğimizi daim kılsın” ifadelerinde bulundu. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.