BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Geleceğin yıldızları Derince’de yetişiyor

Derincespor Kulübü bünyesinde devam eden tekvando kurslarına katılan sporcular ve aileleri Derince Spor Salonu’nda düzenlenen iftar programında bir araya geldi 

15 Nisan 2023 14:45
Geleceğin yıldızları Derince’de yetişiyor

TEKVANDO AİLESİ BİR ARADA

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün yönetiminde gençliğe ve spora yatırımların hız kesmediği ilçede kurulan Derincespor Kulübü’nde geleceğin yıldız adayı sporcular yetişiyor. Derincespor bünyesinde en çok ilgi gören branşlar arasında yer alan tekvando branşında mücadele eden sporcular bu kez kendileri için düzenlenen iftar programında bir araya geldi. Derince Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen programda Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün konuğu olan sporcular ve aileleri hep birlikte oruçlarını açmanın huzurunu yaşadı. 

GENİŞ KATILIMLI İFTAR

Başkan Aygün’ün ev sahipliğinde düzenlenen iftar programı 28. Dönem AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayları Radiye Sezer Katırcıoğlu, Cemil Yaman, İbrahim Efe, AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, Derince Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Bayraktar, İlçe Kadın Kolları Başkanı Züleyha Uslu, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sefa Bostan, meclis üyeleri, Derincespor Kulübü yöneticileri, antrenörler, sporcular ve sporcu ailelerinin geniş katılımıyla gerçekleşti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.