BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Aygün teşkilatların yanında

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, AK Parti Derince İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği Çenedağ Mahallesi Sandık Eğitimi ve İftar Programına katıldı 

11 Nisan 2023 14:58
Başkan Aygün teşkilatların yanında

AK Parti Derince İlçe Başkanlığı’nın Ramazan ayında düzenlediği mahalle teşkilat iftarları devam ediyor. Yenikent Kültür Merkezi’nde gerçekleşen iftar programı bu kez Çenedağ Mahallesi’ni kapsıyordu. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan’ın da katıldığı iftar programına Çenedağ Mahallesi teşkilat mensupları yoğun ilgi gösterdi. İftar programında bir konuşma yapan Başkan Aygün, teşkilatların AK Parti’nin en önemli gücü olduğunu belirterek yaklaşan 14 Mayıs seçimleri öncesi birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.