BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Gölcük fabrikalar bölgesinde asfalt seferberliği

Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım Timi, Gölcük Hisareyn fabrikalar bölgesinde asfaltlama çalışmalarına başladı 

11 Nisan 2023 09:53
Gölcük fabrikalar bölgesinde asfalt seferberliği

Kocaeli’de rahat ve konforlu ulaşımı şehrin her bir noktasına yaymayı amaçlayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda Gölcük ilçesinde yaya ve araç trafiğinin yoğun olduğu Hisareyn fabrikalar bölgesinde asfalt seferberliği başlattı. İlk etapta Gölcük Sanayi, Ford Otosan ve serbest bölgeye ulaşımın sağlandığı bölgede aşınmaların meydana geldiği beton yolu trimer kazısı ile söken Büyükşehir Yol Bakım Timi, beton yol yerine 3 kat asfalt serim çalışmasına start verdi.

AĞIR TONAJLI ARAÇLAR KULLANIYOR

Ağır tonajlı araçlar tarafından sıklıkla kullanılan Gölcük Hisareyn fabrikalar bölgesindeki beton yolda deformasyonların oluşması neticesinde eskiyen yol sökülerek, yerine binder ve aşınma tabakalarından oluşan 3 kat dayanımı kuvvetli asfalt serimi yapılıyor. Büyükşehir Belediyesi Solaklar Asfalt Şantiyesinde üretilen asfaltın kullanıldığı üstyapı çalışması Yol Bakım Timi tarafından yapılıyor. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.