BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Derince’de çocuklara özel iftar

İlk Orucum Çocuk İftarı Programı'nda oruçlar hep birlikte açılırken, Başkan Aygün “Rabbim çocuklarımızın yüzlerinden gülümsemeyi hiç eksik etmesin” dedi 

07 Nisan 2023 06:09
Derince’de çocuklara özel iftar

İLK ORUCUM ÇOCUK İFTARI

Her akşam birbirinden güzel iftar sofralarının kurulduğu Derince’de Ramazan ayının maneviyatı ve bereketi en güzel şekilde yaşanırken, bu kez gerçekleşen program çocuklara özeldi. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün ev sahipliğinde düzenlenen ‘İlk Orucum Çocuk İftarı Programı, Derince Kaymakamı Meftun Dallı, Derince İlçe Müftüsü Mecit Amil, AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Züleyha Uslu, İHH Derince Temsilcisi ve aynı zamanda Derince Belediyesi Meclis Üyesi Furkan Güngör, siyasi parti temsilcileri, kaymakamlık ve belediye daire müdürleri, ilk orucunu tutan çocuklar ve ailelerin katılımıyla gerçekleşti. 

AYGÜN VE DALLI’DAN MESAJLAR

Yelken Kafe Restaurant’ta gerçekleşen iftar programında çocuklarla tek tek ilgilenen ve bir selamlama konuşması yapan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “İlk Orucum Çocuk İftarı Programı'nda bu akşam kıymetli evlatlarımızla bir aradayız. Rabbim çocuklarımızın yüzlerinden gülümsemeyi hiç eksik etmesin” dedi. Derince Kaymakamı Meftun Dallı ise konuşmasında “Belediye Başkanımız Zeki Aygün’ün ev sahipliğinde, bu akşam oruçlarımızı sevgili çocuklarımızla birlikte açtık. Başkanımıza, organizasyonda emeği geçen arkadaşlarıma, davetimize katılan çocuklarımıza, ailelerine ve misafirlerimize çok teşekkür ediyorum” dedi. Etkinliğe katılan çocuklara çeşitli hediyelerin takdim edildiği program, düzenlenen eğlenceler ile devam etti. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.